Izkoristite svoj potencial in izberite izobraževanje zase.

Bi se radi takoj dokopali do ažurnih informacij o izobraževanju,
ki vas zanima v tem hipu?

Nahajate se na portalu, ki ima veliko prednosti pred ostalimi spletnimi iskalniki. V našem iskalniku boste v nekaj sekundah seznanjeni z najbolj posodobljeno in dopolnjeno ponudbo izobraževanj, ki je trenutno na voljo v Sloveniji. Portal vam prav tako omogoča, da lahko že po nekaj klikih stopite v stik z želenim izobraževalcem.

Učim se zato,
da bi vedel.

Si želite pridobiti formalno izobrazbo, da boste dosegli želeno stopnjo izobrazbe, pridobili spričevalo ali diplomo ali poklicno kvalifikacijo? Pridobite nova znanja in spretnosti, ki jih boste potrebovali v na znanju temelječi družbi.

Učim se zato,
da bi znal delati.

Razvijajte svoje nove temeljne in poklicne  spretnosti, kot so digitalna pismenost, uporaba informacijske tehnologije, znanje tujih jezikov in druge spretnosti. Tako se boste lažje prilagajali novim izzivom ter postali bolj konkurenčni na trgu delovne sile.

Učim se zato, da bi se razvijal kot posameznik.

Želite krepiti domišljijo, ustvarjalnost, razvijati nadarjenost? Odločite se odkrivanje kulture, izročila, vključite svoje izkušnje, da boste v procesu medsebojnega sodelovanja prepoznali bogastvo svoje osebnosti.

Učim se, da bi znal
živeti v skupnosti.

Pridobite nova znanja o družbi, ljudeh, skupnostih, medsebojni različnosti. Naučite se blažiti napetosti med ljudmi, da bomo lažje živeli v skupnosti.

Seznanite se z več sto ponudniki izobraževanj

Seznanite se z več tisoč programi izobraževanja in učenja.

Kaj obenem podaljšuje dolžino in kakovost življenja?

Uvodnik v video-portrete ambasadorjev učenja, dobitnikov priznanj ACS za promocijo učenja in znanja 2013

Kaj so povedali udeleženci izobraževanj