Katere so prednosti vpisa v našo bazo ponudnikov izobraževanja in učenja za odrasle?

Večja prepoznavnost

Obstoječi portal vsebuje redno ažurirano bazo vrhunskih izobraževalcev odraslih iz vse Slovenije. Z vpisom v bazo se lahko pridružite priznanim in najbolj iskanim ponudnikom izobraževanj za odrasle.

Več udeležencev

Portal Kam po znanje je zelo dobro obiskano stičišče ponudnikov in uporabnikov izobraževanja. S tem, ko svoje izobraževanje vpišete v bazo, si povečate možnost, da vas iskalci izobraževanj dejansko najdejo. Zaradi natančnega opisa vaše ponudbe lahko pritegnete več zanimanja in v nadaljevanju pridobite več udeležencev.

Brezplačna promocija

Objave izobraževanja zaenkrat še ne zaračunavamo. To vam omogoča, da sproti vnašate vso svojo ponudbo ter na ta način prihranite sredstva, ki bi jih sicer namenili oglaševanju.

Prednost pred konkurenco

Uporabniki izobraževanj lahko na portalu z nekaj kliki pridejo do iskane ponudbe zase. Izkoristite možnost vpisa in izstopajte v ponudbi podobnih izobraževanj. 

Prijava v portal Kam po znanje

Ste izvajalec izobraževanja za odrasle?

Želite vpisati programe izobraževanja in učenja v portal ter si tako zagotoviti več udeležencev na svojih izobraževanjih? Registrirajte se in pridobite uporabniško ime in geslo za prijavo.