Virtualni karierni sejem – sejem poklicev in izobraževanja 2021

Virtualni karierni sejem 2021

Virtualni karierni sejem – sejem poklicev in izobraževanja 2021 je tokrat razširjen na celotno vzhodno Slovenijo, in bo potekal od 22. 11. 2021 do 28. 11. 2021.

Srednješolci lahko na virtualnem sejmišču spoznavajo srednješolske in terciarne programe izobraževanja, spoznavajo perspektivne poklice, spoznavajo podjetja in njihove potrebe po zaposlovanju ter dobijo druge koristne informacije s področja štipendiranja, bivanja in neformalnega učenja za lažjo nadaljnjo karierno pot.

Novost letošnjega sejma je posebna projektna soba Karierna svetovalnica, kjer je možnost brezplačnega pogovora s 15 svetovalci – avatarji z različnih področij karierne orientacije. 

Dogodek organizira in koordinira Fundacija za izboljšanje zaposlitvenih možnosti PRIZMA, s partnerji projekta Karierni center za mlade VšečKAM in GREM, skupaj z Mestno občino Maribor, Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje – Območno službo Maribor, Štajersko gospodarsko zbornico, Območno obrtno-podjetniško zbornico Maribor, Univerzo v Mariboru in Mladinskim kulturnim centrom Maribor, kot ustanovnimi partnerji in soorganizatorji dogodka.

Dodaj odgovor

Skip to content