Domov / Rezultati iskanja / Program temeljnega profesionalnega usposabljanja svetovalcev v izobraževanju odraslih, Svetovalna dejavnost pri ugotavljanju in dokumentiranju znanja in spretnosti (5. modul)

Program temeljnega profesionalnega usposabljanja svetovalcev v izobraževanju odraslih, Svetovalna dejavnost pri ugotavljanju in dokumentiranju znanja in spretnosti (5. modul)

Vsebina programa

6. in 7. junija 2023 bo potekal 5. modul Temeljnega profesionalnega usposabljanja za svetovalce v svetovalni dejavnosti v izobraževanju odraslih z naslovom Svetovalna dejavnost pri ugotavljanju in dokumentiranju znanja in spretnosti, ki obsega 16 ur. Temeljni cilji usposabljanja v modulu so seznaniti se in spoznati: vsebino in naloge svetovalca v svetovalni dejavnosti pri ugotavljanju in dokumentiranju znanja in spretnosti odraslih, vrednotenje znanja in spretnosti po modelu štirih faz, značilnosti in uporabo svetovalnih pripomočkov v svetovalni dejavnosti pri ugotavljanju in dokumentiranju znanja in spretnosti odraslih, značilnosti dobrih dokazil in mnenja v postopku ugotavljanja in dokumentiranja. Na usposabljanje vabimo svetovalce, ki ste bili vključeni v prve tri module Temeljnega profesionalnega usposabljanja za svetovalce v svetovalni dejavnosti v IO.

Program je namenjen

/

Spletna stran programa

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Za vpis v program ni potrebno izpolniti nobenih pogojev.

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

/

Javna veljavnost programa

Ne, program ni javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Dopolnilno izobraževanje

Vsebinsko področje izobraževanja

Izobraževalne znanosti in izobraževanje učiteljev
Izobraževalne znanosti in izobraževanje učiteljev, drugo

Oseba za stike

Andreja Dobrovoljc
01/5842 594
andreja.dobrovoljc@acs.si

Naziv ustanove

Kraj izvajanja programa

Ljubljana

Trajanje programa

Ure: 16

Termin izvedbe programa

Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.

Skip to content