Nova številka e-Novičk Andragoškega centra Slovenije

e-Novičke ACS

Izšla je prva številka e-Novičk Andragoškega centra Slovenije v letu 2022.

Rubrika Domače novice so v znamenju kakovosti, saj so sodelavke iz Središča za kakovost in izobraževanje pripravile kar štiri prispevke. Preberite tudi reportažo z mobilnosti v Franciji v rubriki Mednarodno, med publikacijami pa novico o končnem poročilu o uresničevanju ReNPIO 2013–2020.

V rubriki EPALE so predstavljene novosti na platformi. Vabijo vas, da si na svoj mobilni telefon prenesete mobilno aplikacijo EPALE. Objavljeni so tudi rezultati dveh jesenskih razpisnih rokov programa Erasmus+ na področju izobraževanja odraslih, in sicer rezultati ponovljenega razpisa projektov mobilnosti za neaktreditirane organizacije ter razpisa za pridobitev akreditacije Erasmus+ v izobraževanju odraslih.

Med Viri so predstavljene pomembne publikacije, ki so izšle pred koncem leta v Sloveniji in tujini. Zanimiv intervju z Irino Nesterovo, ki so ga pripravili  v Svetovalnem središču Novo mesto, lahko preberete v rubriki Migracije in izzivi večkulturnosti. O projektih naših partnerjev pa lahko zveste v rubriki Kotiček je vaš

Dodaj odgovor