5. forum projekta EPUO – Starajoča se družba in medgeneracijsko povezovanje

Forum Starajoča se družba

Andragoški center Slovenije (ACS) v sodelovanju s Slovensko univerzo za tretje življenjsko obdobje (SUTŽO) in Zvezo društev upokojencev Slovenije (ZDUS) organizira 30. novembra peti virtualni forum projekta EPUO.

Beseda bo tekla o nujnosti zagotavljanja človekovih pravic za vse starosti in medgeneracijskem sodelovanju. Predstavljeni bodo poudarki z nedavne konference pod slovenskim predsedovanjem Svetu EU, ki je naslovila spoprijemanje s starizmom. Govorili bomo o izobraževanju starejših pod okriljem Slovenske univerze za tretje življenjsko obdobje. Spoznali bomo tudi uspešne primere druženja, učenja in delovanja starejših – v dobro posameznika in skupnosti.

Pogled na predstavljene vsebine bo zaokrožila prof. dr. Ana Krajnc s prispevkom Izobraževanje starejših spreminja podobo starosti.

Več o vsebini dogodka ter program najdete na spletni strani: https://epuo.acs.si/dejavnosti/forumi/starajoca-druzba. Na tem spletnem naslovu bo objavljen tudi posnetek dogodka, če se nam ne boste mogli pridružiti v živo.

Svojo udeležbo do vključno 29. 11. prijavite tukaj: https://epuo.acs.si/dejavnosti/forumi/starajoca-druzba/prijava. Povezavo na dogodek boste prejeli ob prijavi (v povratnem sporočilu).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja