Zaključni dogodek Evropskega leta spretnosti

Evropsko leto spretnosti - zaključni dogodek

Zaključni dogodek Evropskega leta spretnosti “Evropsko leto spretnosti – kaj sledi?” bo potekal 30. aprila 2024 v Bruslju in na spletu.

Zbralo se bo na stotine udeležencev, ki bodo delili uspešne zgodbe o spretnostih in razpravljali o zapuščini Evropskega leta spretnosti. Ozrli so bodo na dosežke leta in razmišljali o prihodnosti. Prizadevanja za pridobivanje in nadgrajevanje spretnosti se ne bodo ustavila ob izteku Evropskega leta spretnosti, tj. 8. maja 2024, ampak bodo ostala na vrhu prednostnih nalog prihodnosti.

Konferenca bo vključevala pomembne predstavitve politikov in deležnikov, navdihujoče govore in poglobljene razprave. Pridružite se pri razpravi o učinkovitih politikah spretnosti in o tem, kako zagotoviti, da bodo spretnosti ostale prednost po vsej Evropi!

Pridružite se lahko na spletu in aktivno prispevate k razpravam in pogovorom v živo. Spletna udeležba bo mogoča od 9:30 do 12:30 in od 16:00 do 17:30. Za prijavo uporabite to povezavo in izpolnite prijavnico.

Za več informacij in dnevni red obiščite spletno stran dogodka. Za dodatne informacije se obrnite na EMPL-EU-EYS-CLOSING-EVENT@ec.europa.eu.

Obiščite spletno stran Evropskega leta spretnosti, da boste obveščeni o vseh novicah in pomembnih dogodkih v zvezi z Evropskim letom spretnosti.

Skip to content