Vabljeni na 27. Andragoški kolokvij

Andragoški kolokvij 2023

Vabljeni na 27. Andragoški kolokvij, osrednje strokovno srečanje v okviru Tednov vseživljenjskega učenja. Andragoški kolokvij je tradicionalno namenjen osvetlitvi sodobnih tem ter izmenjavi stališč, dejavnosti in dosežkov različnih deležnikov.

Letos bo namenjen problematiki spretnosti, saj od 9. maja 2023 do 8. maja 2024 teče Evropsko leto spretnosti (ELS). Več o namenu, ciljih in dejavnostih ELS najdete na slovenski in evropski spletni strani ELS. Številni dogodki, kampanje, platforme in drugi ukrepi širom Evropske unije bodo v tem obdobju v ospredje postavile spretnosti.

Na Andragoškem kolokviju bodo predstavniki različnih resorjev in zavodov predstavili svoje dejavnosti in načrte za zagotavljanje razvoja spretnosti odraslih za delo in življenje nasploh. Izpostavljena bo vloga izobraževanja odraslih in vseživljenjskega učenja v odnosu do aktualnih družbeno-ekonomskih izzivov in trendov.

Dogodek bo potekal v živo, in sicer 1. junija 2023 od 9.30 do 15.30 v Hiši Evropske unije, na Dunajski cesti 20 v Ljubljani.

Prijava že poteka na spletni strani dogodka – odprta bo do 30. maja oziroma zapolnitve mest, zato pohitite!

Skip to content