Domov / Rezultati iskanja / Izdelovalec/izdelovalka kruha, potic, peciva in testenin na tradicionalni način, priprava na NPK

Izdelovalec/izdelovalka kruha, potic, peciva in testenin na tradicionalni način, priprava na NPK

Vsebina programa

Vsebina usposabljanja je določena po KATALOGU standardov strokovnih znanj in spretnosti za poklicno kvalifikacijo in zajema pridobitev znanj s področij: priprave krušne peči oziroma pečice za peko, priprave testa za kruh in potico, priprave nadeva in oblikovanje potice za pečenje peke kruha, potice, priprave testa (kvašeno, vlečeno, masleno, krhko, biskvitno) za pecivo, priprave nadeva in oblikovanja peciva, peke peciva in ustrezne oskrbe, priprave testa in oblikovanja testenin, pakiranja in shranjevanja kruha, potic, peciva in testenin, trženja izdelkov

Program je namenjen

  • Vsem odraslim

Način izvedbe

  • Drugo
  • 60 urno usposabljanje

Spletna stran programa

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Za vpis v program ni potrebno izpolniti nobenih pogojev.

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

/

Javna veljavnost programa

Ne, program ni javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Certifikatni sistem nacionalnih poklicnih kvalifikacij (NPK)

Vsebinsko področje izobraževanja

Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Gostinstvo in turizem, šport, osebne storitve, drugo

Oseba za stike

Helena Furlan
051 439 717 ali 05 36 64 753 ali 750
helena.furlan@lu-ajdovscina.si

Naziv ustanove

Kraj izvajanja programa

Ajdovščina in okolica

Trajanje programa

Ure:

Termin izvedbe programa

  • možen zamik ali ponovitev večkrat letno - glede na prijave