Domov / Rezultati iskanja / Izdelovalec/izdelovalka kruha, potic, peciva in testenin na tradicionalni način, priprava na NPK
Izdelovalec/izdelovalka kruha, potic, peciva in testenin na tradicionalni način, priprava na NPK
Vsebina programa
Vsebina usposabljanja je določena po KATALOGU standardov strokovnih znanj in spretnosti za poklicno kvalifikacijo in zajema pridobitev znanj s področij: priprave krušne peči oziroma pečice za peko, priprave testa za kruh in potico, priprave nadeva in oblikovanje potice za pečenje peke kruha, potice, priprave testa (kvašeno, vlečeno, masleno, krhko, biskvitno) za pecivo, priprave nadeva in oblikovanja peciva, peke peciva in ustrezne oskrbe, priprave testa in oblikovanja testenin, pakiranja in shranjevanja kruha, potic, peciva in testenin, trženja izdelkov
Program je namenjen
Spletna stran programa
POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM
Za vpis v program ni potrebno izpolniti nobenih pogojev.
Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe
/
Javna veljavnost programa
Ne, program ni javnoveljaven
Vrsta izobraževanja
Certifikatni sistem nacionalnih poklicnih kvalifikacij (NPK)
Vsebinsko področje izobraževanja
Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Gostinstvo in turizem, šport, osebne storitve, drugo
Oseba za stike
Helena Furlan
051 439 717 ali 05 36 64 753 ali 750
helena.furlan@lu-ajdovscina.si
Naziv ustanove
Kraj izvajanja programa
Ajdovščina in okolica
Trajanje programa
Ure:
Termin izvedbe programa