Domov / Rezultati iskanja / Predelovalec/predelovalka sadja na tradicionalen način, priprava na NPK
Predelovalec/predelovalka sadja na tradicionalen način, priprava na NPK
Vsebina programa
Znanja in spretnosti so določene po KATALOGU standardov strokovnih znanj in spretnosti za poklicno kvalifikacijo in med drugim zajemajo: Predelava sadja v sadni sok, Predelava soka v sadno vino, Predelava sadnega vina v kis, Predelava sadja v žganje, Sušenje sadja , Izdelovanje marmelade, džema, priprava kompotov, Trženje izdelkov (načini promocije izdelkov in komunikacija s kupci)
Program je namenjen
Spletna stran programa
POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM
Za vpis v program ni potrebno izpolniti nobenih pogojev.
Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe
/
Javna veljavnost programa
Ne, program ni javnoveljaven
Vrsta izobraževanja
Certifikatni sistem nacionalnih poklicnih kvalifikacij (NPK)
Vsebinsko področje izobraževanja
Kmetijstvo, gozdarstvo, ribištvo in veterinarstvo
Kmetijstvo, drugo
Oseba za stike
Helena Furlan
051 439 717 ali 05 36 64 753 ali 750
helena.furlan@lu-ajdovscina.si
Naziv ustanove
Kraj izvajanja programa
Ajdovščina in okolica - Učni center Brje
Trajanje programa
Ure:
Termin izvedbe programa