Domov / Rezultati iskanja / Predelovalec/predelovalka sadja na tradicionalen način, priprava na NPK

Predelovalec/predelovalka sadja na tradicionalen način, priprava na NPK

Vsebina programa

Znanja in spretnosti so določene po KATALOGU standardov strokovnih znanj in spretnosti za poklicno kvalifikacijo in med drugim zajemajo: Predelava sadja v sadni sok, Predelava soka v sadno vino, Predelava sadnega vina v kis, Predelava sadja v žganje, Sušenje sadja , Izdelovanje marmelade, džema, priprava kompotov, Trženje izdelkov (načini promocije izdelkov in komunikacija s kupci)

Program je namenjen

/

Spletna stran programa

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Za vpis v program ni potrebno izpolniti nobenih pogojev.

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

/

Javna veljavnost programa

Ne, program ni javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Certifikatni sistem nacionalnih poklicnih kvalifikacij (NPK)

Vsebinsko področje izobraževanja

Kmetijstvo, gozdarstvo, ribištvo in veterinarstvo
Kmetijstvo, drugo

Oseba za stike

Helena Furlan
051 439 717 ali 05 36 64 753 ali 750
helena.furlan@lu-ajdovscina.si

Naziv ustanove

Kraj izvajanja programa

Ajdovščina in okolica - Učni center Brje

Trajanje programa

Ure:

Termin izvedbe programa

  • možen je zamik ali ponovitev - glede na prijave

Skip to content