Domov / Rezultati iskanja / Gastronomske in hotelske storitve - smer natakar

Gastronomske in hotelske storitve - smer natakar

Vsebina programa

Zakaj vpis v program gastronomske in hotelske storitve (SPI)? Med šolanjem boste spoznali postopke priprave in postrežbe hrane in pijač. Seznanili se boste tudi s pravili lepega vedenja, estetike in poslovnega komuniciranja v slovenskem in dveh tujih jezikih, spoznali predpise s področja materialnega in finančnega poslovanja, higienske in tehnične predpise. Naučili se boste organizirati lastno delo in uporabljati strokovno literaturo. Natakar mora imeti dobro razvite psihomotorične spretnosti in sposobnosti, kot so splošna telesna spretnost, spretnost rok, gledanje na daljavo, natančno in hitro prepoznavanje predmetov, razlikovanje barv in vonjev.

Program je namenjen

  • Vsi odrasli
  • Starejši
  • Brezposelni
  • Zaposleni
  • Mlajši odrasli

Način izvedbe

  • Predavanje
  • e-izobraževanje
  • Študij na daljavo
  • Šolski pouk
  • Organizirano samostojno učenje

Spletna stran programa

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Poprejšnja izobrazba

Najmanj popolna osemletka / devetletka

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

gastronom hotelir/ gastronomka hotelirka

Javna veljavnost programa

Da, program je javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Srednje poklicno izobraževanje

Vsebinsko področje izobraževanja

Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo

Oseba za stike

Damjana Osterc
01 583 92 74, 01 583 92 70
damjana.osterc@cdi-univerzum.si

Naziv ustanove

Kraj izvajanja programa

Ljubljana

Trajanje programa

Tri leta ali manj

Termin izvedbe programa

Vpisujemo celo šolsko leto, CDI Univerzum, Grošljeva 4, 1000 Ljubljana

Cena drugo

na letnik: 1.410,00 €

Skip to content