Domov / Rezultati iskanja / Gastronomske in hotelske storitve - smer kuhar
Gastronomske in hotelske storitve - smer kuhar
Vsebina programa
Zakaj vpis v program gastronomske in hotelske storitve (SPI)? Med šolanjem udeleženec spozna tehnologijo priprave hrane, nauči se ravnati z živili in kuhano hrano, spozna količinske normative, programiranje in načrtovanje prehrane, higienske in tehnične predpise. Znati mora organizirati lastno delo in uporabljati strokovno literaturo. Kuhar mora dobro razlikovati barve, vonje in okuse ter imeti spretne roke in prste. Nagnjen mora biti k redu, čistoči, osebni urejenosti, sistematičnemu delu in imeti mora smisel za estetiko. Bodoči kuharji si razvijajo tudi čut za organizacijo dela in pravilno časovno razporeditev.
Program je namenjen
- Vsi odrasli
- Starejši
- Brezposelni
- Zaposleni
- Mlajši odrasli
Način izvedbe
- Predavanje
- e-izobraževanje
- Študij na daljavo
- Šolski pouk
- Organizirano samostojno učenje
Spletna stran programa
POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM
Poprejšnja izobrazba
Najmanj popolna osemletka / devetletka
Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe
gastronom hotelir/ gastronomka hotelirka
Javna veljavnost programa
Da, program je javnoveljaven
Vrsta izobraževanja
Srednje poklicno izobraževanje
Vsebinsko področje izobraževanja
Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo
Oseba za stike
Damjana Osterc
01 583 92 74, 01 583 92 70
damjana.osterc@cdi-univerzum.si
Naziv ustanove
Kraj izvajanja programa
Ljubljana
Trajanje programa
Tri leta ali manj
Termin izvedbe programa
Cena drugo
na letnik: 1.410,00 €