Domov / Rezultati iskanja / Prodajalec/prodajalka mesa in mesnin
Prodajalec/prodajalka mesa in mesnin
Vsebina programa
Osnove živilstva, osnove biotehnologije s prehrano, razsek mesa, predelava in obdelava mesnih izdelkov, embaliranje in deklariranje izdelkov, psihologija in komunikacija prodaje.
Program je namenjen
- Vsem odraslim
Način izvedbe
- Tečaj
- Praktično delo
POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM
Poprejšnja izobrazba
Najmanj popolna osemletka / devetletka
Psihofizične lastnosti
Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe
/
Javna veljavnost programa
Ne, program ni javnoveljaven
Vrsta izobraževanja
Certifikatni sistem nacionalnih poklicnih kvalifikacij (NPK)
Vsebinsko področje izobraževanja
Tehnika, proizvodne tehnologije in gradbeništvo
Živilska tehnologija
Kraj izvajanja programa
Ptuj
Trajanje programa
Ure:
Termin izvedbe programa
Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.