Domov / Rezultati iskanja / Izdelovanje lazanj
Izdelovanje lazanj
Vsebina programa
Lazanja izvira iz Italije (regija Emilia-romagna). Tradicionalno se lazanja naredi s prepletanjem plasti testenin z omako ragu, bešamelom ter sirom, drugod po Italiji najdemo lazanje z različnimi nadevi, npr. s skuto ali mozzarelo ter paradižnikovo omako in številne druge. Tudi na tečaju boste poleg klasičnega spoznali še druge nadeve in spekli ter poskusili okusne lazanje.
Program je namenjen
- Vsem odraslim
Način izvedbe
- Tečaj
POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM
Za vpis v program ni potrebno izpolniti nobenih pogojev.
Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe
/
Javna veljavnost programa
Ne, program ni javnoveljaven
Vrsta izobraževanja
Dopolnilno izobraževanje
Vsebinsko področje izobraževanja
Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo
Kraj izvajanja programa
Strahinj 99, 4202 Naklo
Trajanje programa
1 dan (5 pedag. ur)
Termin izvedbe programa
Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.