Domov / Rezultati iskanja / Sveže sladice

Sveže sladice

Vsebina programa

Na tečaju se boste naučili izdelovati različne sveže sladice, katerih glavna značilnost je, da je njihov rok trajanja le nekaj dni in jih je tako najbolje ponuditi čim prej. Seznanili se boste s postopkom izdelave testa, mas na jajčni osnovi ter različnih nadevov, prevlek, prelivov in glazur. Izdelovali boste princes krofe, kremne rezine, zagrebške rezine, indijančke, cip cakes ipd.

Program je namenjen

  • Vsem odraslim

Način izvedbe

  • Tečaj

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Za vpis v program ni potrebno izpolniti nobenih pogojev.

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

/

Javna veljavnost programa

Ne, program ni javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Dopolnilno izobraževanje

Vsebinsko področje izobraževanja

Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo

Oseba za stike

Peter Ribič
04 277 21 20, 041 499 934
tecaji@bc-naklo.si

Naziv ustanove

Kraj izvajanja programa

Strahinj 99, 4202 Naklo

Trajanje programa

1 dan (5 pedag. ur)

Termin izvedbe programa

Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.

Skip to content