Domov / Rezultati iskanja / Otroške torte in tichino masa

Otroške torte in tichino masa

Vsebina programa

Na tečaju boste spoznali različne načine izdelave otroških tort z uporabo tičino mase. Najprej boste izvedeli osnovna pravila, kako pravilno pripraviti torto in le-to tudi spekli. Izdelali boste čokoladni obliv in ganaš ter izdelali masleno kremo za garniranje, ki jo uporabljamo pri izdelavi tort, okrašenih s tičino maso. V nadaljevanju boste spoznali lastnosti in uporabo tičino mase ter barve, orodja in pripomočke, ki se uporabljajo pri izdelavi dekoracij. Spoznali boste pravila pri valjanju in prekrivanju tort s tičino maso, pa tudi postopke risanja in pisanja po tičino masi ter postopke izrezovanja in oblikovanja raznih figuric, živalic, rožic ipd.

Program je namenjen

  • Vsem odraslim

Način izvedbe

  • Tečaj

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Za vpis v program ni potrebno izpolniti nobenih pogojev.

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

/

Javna veljavnost programa

Ne, program ni javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Dopolnilno izobraževanje

Vsebinsko področje izobraževanja

Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo

Oseba za stike

Peter Ribič
04 277 21 20, 041 499 934
tecaji@bc-naklo.si

Naziv ustanove

Kraj izvajanja programa

Strahinj 99, 4202 Naklo

Trajanje programa

Ure:

Termin izvedbe programa

Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.

Skip to content