Domov / Rezultati iskanja / Izdelovanje testenin, omak za testsenine in solat
Izdelovanje testenin, omak za testsenine in solat
Vsebina programa
Testenine so priljubljene povsod po svetu. Pripravljamo jih iz različnih vrt mok (ostre, trde bele moke, polnozrnate moke, ajdove, koruzne, ržene moke). Na tečaju boste spoznali, kako napravimo domače jajčne testenine ter nadevane testenine s skutnim ali mesnim nadevom. Pripravljali pa boste tudi različne omake za testenine ter lazanje, h katerim pa se priležejo tudi različne solate, ki jih boste obogatili s prelivi kot so gorčični, odišavljeni, majonezin, jogurtov preliv ipd. Tečaj zajema osnovno znanje ročne izdelave testenin in ne vključuje strojne izdelave testenin.
Program je namenjen
- Vsem odraslim
Način izvedbe
- Tečaj
POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM
Za vpis v program ni potrebno izpolniti nobenih pogojev.
Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe
/
Javna veljavnost programa
Ne, program ni javnoveljaven
Vrsta izobraževanja
Dopolnilno izobraževanje
Vsebinsko področje izobraževanja
Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo
Kraj izvajanja programa
Strahinj 99, 4202 Naklo
Trajanje programa
1 dan (5 pedag. ur)
Termin izvedbe programa
Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.