Domov / Rezultati iskanja / Gastronomija (PTI)

Gastronomija (PTI)

Vsebina programa

Gastronomski tehnik ima vlogo gostitelja. Vodi strežbo in pripravo jedi ter organizira poslovanje gostinskega obrata. V izobraževanje se lahko vključi, kdor je uspešno zaključil srednjo poklicno šolo in si pridobil naziv poklicne izobrazbe s področja gostinstva, gastronomije, hotelirstva, živilstva ali biotehnike. Izobraževanje odraslih poteka po prilagojenem predmetniku za redne dijake v organizirani obliki s predavanji in vajami.

Program je namenjen

  • Vsem odraslim

Način izvedbe

  • Predavanje
  • Šolski pouk
  • Praktično delo

Drugo

Število vpisnih mest je 20.

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Poprejšnja izobrazba

Najmanj 3-letna poklicna šola

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

gastronomski tehnik / gastronomska tehnica

Javna veljavnost programa

Da, program je javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Srednje tehniško in drugo strokovno izobraževanje

Vsebinsko področje izobraževanja

Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo

Kraj izvajanja programa

Ljubljana

Trajanje programa

Letniki: 2

Termin izvedbe programa

Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.

Skip to content