Domov / Rezultati iskanja / Gastronomija (PTI)
Gastronomija (PTI)
Vsebina programa
Gastronomski tehnik ima vlogo gostitelja. Vodi strežbo in pripravo jedi ter organizira poslovanje gostinskega obrata. V izobraževanje se lahko vključi, kdor je uspešno zaključil srednjo poklicno šolo in si pridobil naziv poklicne izobrazbe s področja gostinstva, gastronomije, hotelirstva, živilstva ali biotehnike. Izobraževanje odraslih poteka po prilagojenem predmetniku za redne dijake v organizirani obliki s predavanji in vajami.
Program je namenjen
- Vsem odraslim
Način izvedbe
- Predavanje
- Šolski pouk
- Praktično delo
Drugo
POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM
Poprejšnja izobrazba
Najmanj 3-letna poklicna šola
Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe
gastronomski tehnik / gastronomska tehnica
Javna veljavnost programa
Da, program je javnoveljaven
Vrsta izobraževanja
Srednje tehniško in drugo strokovno izobraževanje
Vsebinsko področje izobraževanja
Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo
Kraj izvajanja programa
Ljubljana
Trajanje programa
Letniki: 2
Termin izvedbe programa
Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.