Domov / Rezultati iskanja / Gastronomske in hotelske storitve

Gastronomske in hotelske storitve

Vsebina programa

V prenovljenem programu se skrivata nekdanja programa kuhar in natakar. Cilj prenovljenega programa je zagotoviti odprt in fleksibilen, evropsko primerljiv izobraževalni program srednjega strokovnega izobraževanja. Strokovni naziv po končanem izobraževanju je gastronom-hotelir, v prilogi k spričevalu pa je navedeno, katere strokovne module je imel izobraževalec. Izobraževanje odraslih poteka po prilagojenem predmetniku za redne dijake v organizirani obliki s predavanji in vajami.

Program je namenjen

/

Drugo

Število vpisnih mest je 50.

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Poprejšnja izobrazba

Najmanj popolna osemletka / devetletka

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

gastronom hotelir/ gastronomka hotelirka

Javna veljavnost programa

Da, program je javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Srednje poklicno izobraževanje

Vsebinsko področje izobraževanja

Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo

Predstavitveni video

Kraj izvajanja programa

Ljubljana

Trajanje programa

Letniki: 1. - 3.

Termin izvedbe programa

Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.

Skip to content