Domov / Rezultati iskanja / Drugačen pogled na hrano, ki jo uživamo
Drugačen pogled na hrano, ki jo uživamo
Vsebina programa
Metode (npr. predavanje, razgovor, diskusija, delo v parih ali v podskupinah, raziskovalno učenje, delo s pisnimi viri, praktično delo, študijski obiski itd…) Skupinsko raziskovanje predlagane teme Uporabljena literatura in viri za pripravo programa 1. Medicinski medij: Anthony William: Hrana,ki spreminja življenje Spoznajte skrivne zdravilne moči sadja in zelenjave 2. Pavel Medvešček Klančar: Iz nevidne strani neba 3. Zinaida Taniševna Tirisova: Po poti sonca – matere Umai
Program je namenjen
- Vsem odraslim
- Starejšim
- Brezposelnim
Način izvedbe
- Študijski krožek
POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM
Za vpis v program ni potrebno izpolniti nobenih pogojev.
Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe
/
Javna veljavnost programa
Ne, program ni javnoveljaven
Vrsta izobraževanja
Dopolnilno izobraževanje
Vsebinsko področje izobraževanja
Kmetijstvo, gozdarstvo, ribištvo in veterinarstvo
Kmetijstvo, podrobneje neopredeljeno
Oseba za stike
Univerza za tretje življenjsko obdobje Društvo U3
064233535
loka3univerza@gmail.com
Naziv ustanove
Kraj izvajanja programa
Škofja Loka
Trajanje programa
Ure: 20
Termin izvedbe programa
Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.