Domov / Rezultati iskanja / Drugačen pogled na hrano, ki jo uživamo

Drugačen pogled na hrano, ki jo uživamo

Vsebina programa

Metode (npr. predavanje, razgovor, diskusija, delo v parih ali v podskupinah, raziskovalno učenje, delo s pisnimi viri, praktično delo, študijski obiski itd…) Skupinsko raziskovanje predlagane teme Uporabljena literatura in viri za pripravo programa 1. Medicinski medij: Anthony William: Hrana,ki spreminja življenje Spoznajte skrivne zdravilne moči sadja in zelenjave 2. Pavel Medvešček Klančar: Iz nevidne strani neba 3. Zinaida Taniševna Tirisova: Po poti sonca – matere Umai

Program je namenjen

  • Vsem odraslim
  • Starejšim
  • Brezposelnim

Način izvedbe

  • Študijski krožek

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Za vpis v program ni potrebno izpolniti nobenih pogojev.

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

/

Javna veljavnost programa

Ne, program ni javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Dopolnilno izobraževanje

Vsebinsko področje izobraževanja

Kmetijstvo, gozdarstvo, ribištvo in veterinarstvo
Kmetijstvo, podrobneje neopredeljeno

Oseba za stike

Univerza za tretje življenjsko obdobje Društvo U3
064233535
loka3univerza@gmail.com

Naziv ustanove

Kraj izvajanja programa

Škofja Loka

Trajanje programa

Ure: 20

Termin izvedbe programa

Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.

Skip to content