Domov / Rezultati iskanja / Gastronomske in hotelske storitve

Gastronomske in hotelske storitve

Vsebina programa

Program je namenjen

  • Vsi odrasli

Način izvedbe

  • Predavanje
  • Organizirano samostojno učenje
  • Vodeno samoizobraževanje

Drugo

Število vpisnih mest je 110.

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Poprejšnja izobrazba

Najmanj popolna osemletka / devetletka

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

gastronom hotelir/ gastronomka hotelirka

Javna veljavnost programa

Da, program je javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Srednje poklicno izobraževanje

Vsebinsko področje izobraževanja

Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo

Kraj izvajanja programa

Ljubljana

Trajanje programa

/

Termin izvedbe programa

Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.

Skip to content