Domov / Rezultati iskanja / Gastronomija (PTI)

Gastronomija (PTI)

Vsebina programa

Število vpisnih mest je 30. Zakaj vpis v program GASTRONOMIJA? Če želite svoje znanje in usposobljenost nadgraditi in je vaša osnovna izobrazba gostinske smeri (kuhar, natakar), potem lahko svoje znanje nadgradite v programu gastronomski tehnik. V času izobraževanja se boste usposobili za sprejem naročila gostinskih storitev za individualne goste, manjše ali večje skupine, za njihovo ustrezno nastanitev, dobro počutje, za organizacijo izvedbe dogodka s sodelavci ter za obračun opravljenih storitev naročniku. Goste boste znali sprejeti, namestiti, jim posredovati osnovne turistične informacije in zanje organizirati različne animacijske aktivnosti. V meni boste znali pravilno umestiti jedi, jih pripraviti in ustrezno ponuditi z izbrano pijačo ter postreči na ustrezne načine profesionalne strežbe. Naučili se boste odgovornosti, podjetnosti, poslovanja, vodenja in timskega dela s sodelavci, gostoljubnosti, sporazumevanja v dveh tujih jezikih in spretnosti poslovnega komuniciranja.

Program je namenjen

/

Drugo

ZAKAJ CDI UNIVERZUM? Izobraževanje pri nas je prilagojeno odraslim in odraslemu načinu življenja. Med izobraževanjem pridobite veliko izkušenj tako preko profesorjev kot preko drugih kandidatov. Nudimo posebne ugodnosti (prednost pri prijavi in popusti) za kandidate pri udeležbi drugih dejavnosti v okviru CDI Univerzuma. K širjenju znanja pristopamo s sodobnimi metodami tako poučevanja kot učenja preko spletnih učilnic in ostalih možnosti v razsežnostih, ko jih nudi splet. Za pomoč pri izbiri izobraževalnega programa, samem učenju in načrtovanju izobraževanja se lahko oglasite v Svetovalnem središču Ljubljana. Prisluhnemo mnenju in potrebam posameznega kandidata. Vsak dan sta na razpolago prostor in pomoč pri uporabi IKT v Središču za samostojno učenje.

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Poprejšnja izobrazba

Najmanj 3-letna poklicna šola

Drugi potrebni pogoji

Uspešno zaključena srednje poklicno izobraževanje s pridobljenim enim od nazivov srednje poklicne izobrazbe: gastronom hotelir, kuhar, natakar, kuhar-natakar, oskrbnik, kmetovalka-gospodinja, pek, slaščičar, slaščičar-konditor. ali pridobljena enakovredna izobrazba po prejšnjih predpisih in zdravniško potrdilo, da ni ovir za izobraževanje po programu.

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

gastronomski tehnik / gastronomska tehnica

Javna veljavnost programa

Da, program je javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Srednje tehniško in drugo strokovno izobraževanje

Vsebinsko področje izobraževanja

Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo

Oseba za stike

Damjana Osterc
01 583 92 74, 01 583 92 70
damjana.osterc@cdi-univerzum.si

Naziv ustanove

Kraj izvajanja programa

Ljubljana

Trajanje programa

Dve leti.

Termin izvedbe programa

Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.

Skip to content