Povabilo na 12. Forum EPUO Medijske spretnosti za življenje

Medijske spretnosti za življenje

Medijska pismenost je širok pojem. Po eni strani se nanaša na sposobnost učinkovite uporabe različnih komunikacijskih kanalov in platform. Po drugi strani medijska pismenost zadeva sposobnost presoje medijskih sporočil – njihovih vsebin, namer in učinkov.

Da bi osvetlili nekaj zornih kotov medijske pismenosti, smo tokrat v goste povabili Aljošo Bagolo, Natalie Cvikl Postružnik, Sonjo Merljak Zdovc, Martina Bajžlja, Sandro Bašić Hrvatin in predstavnike iz Bosne in Hercegovine, Črne gore, Hrvaške, Srbije in Slovenije, ki nas druži projekt Medijska pismenost EPALE. Nekateri na tem področju delujejo akademsko, drugi v različnih strokah in/ali praksi.

Vas zanimajo njihovi pogledi? Pridružite se nam v torek, 19. septembra, med 13.00 in 16.15 uro po spletu na 12. Forumu EPUO, na katerem bomo govorili o medijskih spretnostih za življenje.

Svojo udeležbo prijavite na povezavi: https://epuo.acs.si/dejavnosti/forumi/medijske-spretnosti-za-zivljenje/prijava. Po prijavi in v opomniku na dan pred dogodkom boste prejeli povezavo v okolje Zoom.

Skip to content