Piškotki

Kaj je piškotek? Piškotek je kratka besedilna datoteka, ki se lahko namesti na vaš računalnik z obiskane spletne strani. Spletno mesto si lahko z njim zapomni podatke o vašem obisku, izbranem jeziku in druge nastavitve, kar lahko omogoči naslednji obisk te spletne strani bolj uporaben in bolj preprost. Piškotki so lahko uporabljeni tudi za oglaševanje, štetje obiska, pomoč pri prijavi … Piškotki niso programi ali virusi in sami po sebi ne morejo opravljati nobene dejavnosti.

Na portalu KAM PO ZNANJE in podstraneh, uporabljamo začasne ali sejne piškotke, ki izginejo takoj, ko zaprete spletni brskalnik. Uporabljamo pa tudi Google analizo za beleženje obiska spletne strani.

Zavezujemo se, da lastnih piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Piškotke lahko izbrišete ali onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji »pomoč« (»help«) vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste onemogočili piškotke, vam nekatere spletne strani morda ne bodo delovale pravilno.

Ime piškotka Namen Trajanje
PHPSESSID
Piškotek omogoča shranjevanje sej med posameznimi zahtevami znotraj sistema za upravljanje z vsebinami.
Seja
__utma ... __utmd
Piškotke nastavi orodje Google Analytics, omogočajo pa nam, da lahko opazujemo, kako se uporabniki premikajo znotraj naših spletnih strani.
do 2 leti
Skip to content