Kulturni bazar 2023

Kulturni bazar 2023

Vabljeni na jubilejni, petnajsti Kulturni bazar, ki bo potekal v petek, 31. marca 2023, med 8. in 19. uro v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Program največjega strokovnega usposabljanja na področju kulturno-umetnostne vzgoje Kulturni bazar 2023 bo vključeval skoraj petdeset različnih dogodkov. Osrednja tema bo Ustvarjalnost za trajnostni razvoj. Ob predavanjih, predstavitvah, delavnicah, razstavah in pogovorih se bomo spraševali, kaj je trajnostni razvoj, kako ga razumemo v polju kulture in umetnosti, kakšno mesto imata kultura in umetnost pri ustvarjanju trajnostne prihodnosti, kaj je in bo v prihodnje sploh vredno vedeti in znati ter kaj in kako poučevati za prihodnost?

Strokovno usposabljanje namenjamo strokovnim delavkam in delavcem iz vzgoje in izobraževanja; strokovnim delavkam in delavcem ter študentkam in študentom različnih fakultet in akademij; strokovnim delavkam in delavcem iz kulture ter kulturnim ustvarjalkam in ustvarjalcem; strokovnim delavkam in delavcem širše strokovne javnosti, ki lahko pri svojem delu vključujete kulturnovzgojne vsebine; načrtovalkam in načrtovalcem politik ter strokovnim delavkam in delavcem na pristojnih ministrstvih in državnih ustanovah, ki v različnih resorjih skrbite za programe in projekte za otroke in mladino; načrtovalkam in načrtovalcem politik ter strokovnim delavkam in delavcem v občinah in lokalnih skupnostih, ki skrbite za kulturo in izobraževanje oz. družbene dejavnosti; staršem in vsem, ki vas zanimata kultura in kulturno-umetnostna vzgoja.

Na brezplačno strokovno usposabljanje se prijavite z e-prijavo, ki jo najdete na https://kulturnibazar.si najpozneje do 24. marca 2023.

Vabilo_Kulturni bazar 2023

Skip to content