| Naziv programa izobraževanja in učenja |
Naziv ustanove |
Kraj izvajanja |
| Astronomija | Univerza za tretje življenjsko obdobje Ajdovščina - Društvo MOST | Ajdovščina |
| E-seminar: Kako v praksi izvajati notranje presoje in izpolnjevati zahteve IFS Food v8 | Slovenski institut za kakovost in meroslovje Ljubljana | Ljubljana |
| E-seminar: Praktični napotki za ravnanje z odpadki v industriji | Slovenski institut za kakovost in meroslovje Ljubljana | Ljubljana |
| Človek in okolje | Slovenska univerza za tretje življenjsko obdobje, združenje za izobraževanje in družbeno vključenost | izobraževanje na daljavo |
| ESG - trajnostno upravljanje | Slovenski institut za kakovost in meroslovje Ljubljana | Ljubljana |
| Geografija | Univerza za tretje življenjsko obdobje Koper, Associazione Universita' per la terza eta' Capodist | Koper |
| Geografija Slovenije | Slovenska univerza za tretje življenjsko obdobje, združenje za izobraževanje in družbeno vključenost | Ljubljana |
| Geografski pojavi in procesi | Modra fakulteta Univerze v Ljubljani | Ljubljana |
| Giordano Bruno: Zemlja kot živo bitje | Kulturno društvo Nova Akropola | Maribor |
| Gobe in gobarjenje | Slovenska univerza za tretje življenjsko obdobje, združenje za izobraževanje in družbeno vključenost | Ljubljana |
| IGRA PETIH KOCK | Univerza za tretje življenjsko obdobje Koper, Associazione Universita' per la terza eta' Capodist | Koper |
| Izračun ogljičnega odtisa izdelka | Slovenski institut za kakovost in meroslovje Ljubljana | Ljubljana |
| Izračun ogljičnega odtisa organizacije | Slovenski institut za kakovost in meroslovje Ljubljana | Ljubljana |
| Kako izdelati načrt gospodarjenja z odpadki? | Slovenski institut za kakovost in meroslovje Ljubljana | Ljubljana |
| Kako skrbeti za okolje in dobro živeti? Modrost za trajnostno sedanjost in prihodnost | Modra fakulteta Univerze v Ljubljani | Ljubljana |
| Merilna negotovost – fizikalne veličine | Slovenski institut za kakovost in meroslovje Ljubljana | Ljubljana |
| Meroslovna sledljivost, validacija preskusnih postopkov in nadzor kakovosti v laboratoriju | Slovenski institut za kakovost in meroslovje Ljubljana | Ljubljana |
| Mikrobiološka tveganja | Slovenski institut za kakovost in meroslovje Ljubljana | Ljubljana |
| Narava, znana neznanka: Kras je krasen | Slovenska univerza za tretje življenjsko obdobje, združenje za izobraževanje in družbeno vključenost | Ljubljana |
| Naravna čistila z eteričnimi olji | Ljudska univerza Kranj | Kranj |
| Naravna kozmetika z eteričnimi olji | Ljudska univerza Kranj | Kranj |
| Notranji presojevalec sistema vodenja kakovosti in sistema ravnanja z okoljem | TÜV AUSTRIA SERVIS d. o. o. | Maribor |
| Obvladovanje delovanja komunalnih čistilnih naprav in kazalniki energetske učinkovitosti | Slovenski institut za kakovost in meroslovje Ljubljana | Ljubljana |
| Obvladovanje merilne opreme | Slovenski institut za kakovost in meroslovje Ljubljana | Ljubljana |
| Ovrednotenje merilne negotovosti - kemijske veličine | Slovenski institut za kakovost in meroslovje Ljubljana | Ljubljana |
| Praktična delavnica - Analiza življenjskega cikla storitve ali izdelka (LCA) in organizacije (O-LCA) | TÜV AUSTRIA SERVIS d. o. o. | Maribor |
| Regionalna geografija sveta | Slovenska univerza za tretje življenjsko obdobje, združenje za izobraževanje in družbeno vključenost | izobraževanje na daljavo |
| Seminar s praktično delavnico o družbeni odgovornosti in trajnostnem razvoju v podjetjih | TÜV AUSTRIA SERVIS d. o. o. | Maribor |
| Tečaj za notranje presojevalce sistema vodenja kakovosti ISO 9001:2015 in sistema ravnanja z okoljem ISO 14001:2015 | Slovenski institut za kakovost in meroslovje Ljubljana | Ljubljana |
| Tečaj za notranje presojevalce sistema vodenja varnosti živil IFS Food v8 | Slovenski institut za kakovost in meroslovje Ljubljana | Ljubljana |
| Usposabljanje za skrbnike sistema ravnanja z okoljem ISO 14001:2015 | Slovenski institut za kakovost in meroslovje Ljubljana | Ljubljana |
| Usposabljanje za skrbnike sistema vodenja varnih živil po zahtevah ISO 22000:2018 | Slovenski institut za kakovost in meroslovje Ljubljana | Ljubljana |
| Varnost materialov v stiku z živili | Slovenski institut za kakovost in meroslovje Ljubljana | Ljubljana |
| VARSTVO NARAVE IN OKOLJA | Univerza za tretje življenjsko obdobje Koper, Associazione Universita' per la terza eta' Capodist | Koper |
| Verifikacija sistema zagotavljanja varnosti živil z notranjo presojo sistema HACCP (ISO 22000:2018) | Slovenski institut za kakovost in meroslovje Ljubljana | Ljubljana |
| Zeleni lab - Tečaj izdelave naprednih biomaterialov in bio 3D print (nadaljevalni tečaj) | Center Rog | Ljubljana |
| Zeleni lab - Tečaj izdelave osnovnih biomaterialov (začetni tečaj) | Center Rog | Ljubljana |
| ZELIŠČARSKI KROŽEK | Univerza za tretje življenjsko obdobje Koper, Associazione Universita' per la terza eta' Capodist | KOPER |
| Zeliščni zakladi: Od nabiranja do uporabe – naravoslovne veščine za trajnostnost (40 ur) | Ljudska univerza Koper - Universita popolare Capodistria | Koper |