Domov / Rezultati iskanja / Gastronomske in hotelske storitve - smer natakar
Gastronomske in hotelske storitve - smer natakar
Vsebina programa
Zakaj vpis v program gastronomske in hotelske storitve (SPI)? Med šolanjem boste spoznali postopke priprave in postrežbe hrane in pijač. Seznanili se boste tudi s pravili lepega vedenja, estetike in poslovnega komuniciranja v slovenskem in dveh tujih jezikih, spoznali predpise s področja materialnega in finančnega poslovanja, higienske in tehnične predpise. Naučili se boste organizirati lastno delo in uporabljati strokovno literaturo. Natakar mora imeti dobro razvite psihomotorične spretnosti in sposobnosti, kot so splošna telesna spretnost, spretnost rok, gledanje na daljavo, natančno in hitro prepoznavanje predmetov, razlikovanje barv in vonjev.
Program je namenjen
- Vsi odrasli
- Starejši
- Brezposelni
- Zaposleni
- Mlajši odrasli
Način izvedbe
- Predavanje
- e-izobraževanje
- Študij na daljavo
- Šolski pouk
- Organizirano samostojno učenje
Spletna stran programa
POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM
Poprejšnja izobrazba
Najmanj popolna osemletka / devetletka
Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe
gastronom hotelir/ gastronomka hotelirka
Javna veljavnost programa
Da, program je javnoveljaven
Vrsta izobraževanja
Srednje poklicno izobraževanje
Vsebinsko področje izobraževanja
Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo
Oseba za stike
Damjana Osterc
01 583 92 74, 01 583 92 70
damjana.osterc@cdi-univerzum.si
Naziv ustanove
Kraj izvajanja programa
Ljubljana
Trajanje programa
Tri leta ali manj
Termin izvedbe programa
Cena drugo
na letnik: 1.410,00 €