Domov / Rezultati iskanja / Gastronomske in hotelske storitve - smer kuhar

Gastronomske in hotelske storitve - smer kuhar

Vsebina programa

Zakaj vpis v program gastronomske in hotelske storitve (SPI)? Med šolanjem udeleženec spozna tehnologijo priprave hrane, nauči se ravnati z živili in kuhano hrano, spozna količinske normative, programiranje in načrtovanje prehrane, higienske in tehnične predpise. Znati mora organizirati lastno delo in uporabljati strokovno literaturo. Kuhar mora dobro razlikovati barve, vonje in okuse ter imeti spretne roke in prste. Nagnjen mora biti k redu, čistoči, osebni urejenosti, sistematičnemu delu in imeti mora smisel za estetiko. Bodoči kuharji si razvijajo tudi čut za organizacijo dela in pravilno časovno razporeditev.

Program je namenjen

  • Vsi odrasli
  • Starejši
  • Brezposelni
  • Zaposleni
  • Mlajši odrasli

Način izvedbe

  • Predavanje
  • e-izobraževanje
  • Študij na daljavo
  • Šolski pouk
  • Organizirano samostojno učenje

Spletna stran programa

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Poprejšnja izobrazba

Najmanj popolna osemletka / devetletka

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

gastronom hotelir/ gastronomka hotelirka

Javna veljavnost programa

Da, program je javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Srednje poklicno izobraževanje

Vsebinsko področje izobraževanja

Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo

Oseba za stike

Damjana Osterc
01 583 92 74, 01 583 92 70
damjana.osterc@cdi-univerzum.si

Naziv ustanove

Kraj izvajanja programa

Ljubljana

Trajanje programa

Tri leta ali manj

Termin izvedbe programa

Vpisujemo celo šolsko leto, CDI Univerzum, Grošljeva 4, 1000 Ljubljana

Cena drugo

na letnik: 1.410,00 €

Skip to content