Domov / Rezultati iskanja / Preoblikovanje jedi slovenske kulinarične dediščine z uporabo avtohtonih slovenskih živil

Preoblikovanje jedi slovenske kulinarične dediščine z uporabo avtohtonih slovenskih živil

Vsebina programa

Raziskujte sodobne pristope k slovenski kulinariki, kjer se tradicija sreča z inovacijo. Na delavnici boste spoznali, kako s pomočjo avtohtonih slovenskih živil ohraniti bogate okuse kulinarične dediščine in jih prilagoditi sodobnim prehranskim trendom. Osvojite tehnike preoblikovanja tradicionalnih jedi, ki združujejo pristnost slovenskih okusov z inovativnimi kulinaričnimi pristopi. Raziskujte bogato kulinarično dediščino Slovenije skozi edinstveno pripravljene jedi iz avtohtonih slovenskih živil, ki ohranjajo tradicijo, a so prilagojene sodobnim okusom. S tem znanjem boste obogatili svojo kulinarično ponudbo ter gostom pričarali nepozabno gastronomsko doživetje, kjer se preteklost prepleta s prihodnostjo in ustvarjalnost navdušuje na vsakem krožniku.

Program je namenjen

  • Vsi odrasli
  • Starejši
  • Brezposelni
  • Podjetniki
  • Strokovnjaki (pedagogi, andragogi, vodilni, vodstveni ...)
  • Starši
  • Zaposleni
  • Priseljenci
  • Študenti
  • Mlajši odrasli
  • Tujci

Način izvedbe

  • Tečaj
  • Seminar
  • Delavnica

Spletna stran programa

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Za vpis v program ni potrebno izpolniti nobenih pogojev.

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

/

Javna veljavnost programa

Ne, program ni javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Dopolnilno izobraževanje

Vsebinsko področje izobraževanja

Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Gostinstvo in turizem, šport, osebne storitve, drugo

Oseba za stike

Tajništvo
04-575-34-10
info@vgs-bled.si

Naziv ustanove

Kraj izvajanja programa

Bled

Trajanje programa

Ure: 5

Termin izvedbe programa

  • 1.1.2025 - 31.12.2025 Hotel Astoria, Prešernova cesta 44, 4260 Bled
  • po dogovoru

Cena programa

249,00 €

Skip to content