Domov / Rezultati iskanja / Preoblikovanje jedi slovenske kulinarične dediščine z uporabo avtohtonih slovenskih živil
Preoblikovanje jedi slovenske kulinarične dediščine z uporabo avtohtonih slovenskih živil
Vsebina programa
Raziskujte sodobne pristope k slovenski kulinariki, kjer se tradicija sreča z inovacijo. Na delavnici boste spoznali, kako s pomočjo avtohtonih slovenskih živil ohraniti bogate okuse kulinarične dediščine in jih prilagoditi sodobnim prehranskim trendom. Osvojite tehnike preoblikovanja tradicionalnih jedi, ki združujejo pristnost slovenskih okusov z inovativnimi kulinaričnimi pristopi. Raziskujte bogato kulinarično dediščino Slovenije skozi edinstveno pripravljene jedi iz avtohtonih slovenskih živil, ki ohranjajo tradicijo, a so prilagojene sodobnim okusom. S tem znanjem boste obogatili svojo kulinarično ponudbo ter gostom pričarali nepozabno gastronomsko doživetje, kjer se preteklost prepleta s prihodnostjo in ustvarjalnost navdušuje na vsakem krožniku.
Program je namenjen
- Vsi odrasli
- Starejši
- Brezposelni
- Podjetniki
- Strokovnjaki (pedagogi, andragogi, vodilni, vodstveni ...)
- Starši
- Zaposleni
- Priseljenci
- Študenti
- Mlajši odrasli
- Tujci
Način izvedbe
- Tečaj
- Seminar
- Delavnica
Spletna stran programa
POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM
Za vpis v program ni potrebno izpolniti nobenih pogojev.
Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe
/
Javna veljavnost programa
Ne, program ni javnoveljaven
Vrsta izobraževanja
Dopolnilno izobraževanje
Vsebinsko področje izobraževanja
Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Gostinstvo in turizem, šport, osebne storitve, drugo
Kraj izvajanja programa
Bled
Trajanje programa
Ure: 5
Termin izvedbe programa
Cena programa
249,00 €