Domov / Rezultati iskanja / Aktivna prodaja v strežbi
Aktivna prodaja v strežbi
Vsebina programa
Strežba jedi in pijač, ki jo izvaja strežno osebje, je mnogo več kot zgolj rutina – gre za umetnost priporočanja in svetovanja gostu pri izbiri jedi in pijač. Na ta način se gostu razkriva zgodba restavracije, njen karakter in ponudba. S podrobnejšim vpogledom v organizacijo restavracije hitro spoznamo ključno vlogo strežnega osebja, ki ni zgolj most med kuhinjo, vodstvom in gosti, temveč tudi nepogrešljiv dejavnik pri ustvarjanju prometa in dobička. Aktivna prodaja v strežbi je proaktiven pristop osebja pri spodbujanju gostov k izbiri dodatnih jedi in pijač. To lahko vključuje priporočanje posebnih jedi, predlaganje dodatkov ali nadgradenj ter aktivna prodaja posebnih ponudb. Takšna storitev ne le povečuje zadovoljstvo gostov, temveč tudi prispeva k rasti uspeha restavracije.
Program je namenjen
- Vsi odrasli
- Starejši
- Brezposelni
- Podjetniki
- Zaposleni
- Študenti
- Mlajši odrasli
Način izvedbe
- Tečaj
- Seminar
- Delavnica
Spletna stran programa
Drugo
POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM
Za vpis v program ni potrebno izpolniti nobenih pogojev.
Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe
/
Javna veljavnost programa
Ne, program ni javnoveljaven
Vrsta izobraževanja
Dopolnilno izobraževanje
Vsebinsko področje izobraževanja
Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Gostinstvo in turizem, šport, osebne storitve, podrobneje neopredeljeno
Kraj izvajanja programa
Hotel Astoria, Bled
Trajanje programa
Ure: 2 x 4 ure
Termin izvedbe programa
Cena programa
349,00 €