Domov / Rezultati iskanja / Usposabljanje za skrbnike sistema vodenja varnih živil po zahtevah ISO 22000:2018

Usposabljanje za skrbnike sistema vodenja varnih živil po zahtevah ISO 22000:2018

Vsebina programa

- Sistem vodenja varnih živil - namen in prednosti - Struktura, vsebina in zahteve standarda ISO 22000:2018 - Sistem HACCP in povezava z drugimi sistemi vodenja kot podpora sistemu HACCP - ISO 22000:2018: načela, struktura, predstavitev zahtev - HACCP študija – tveganja in nevarnosti - Zunanji in notranji nadzor - Pisno preverjanje znanja

Program je namenjen

  • Podjetniki
  • Strokovnjaki (pedagogi, andragogi, vodilni, vodstveni ...)
  • Zaposleni

Način izvedbe

  • Tečaj

Spletna stran programa

Drugo

Namen standarda ISO 22000 je zagotoviti sistem, ki naj nadzira in zagotavlja varnost živil v celotni verigi »od njive do vilic«, hkrati pa izločil vse šibke točke na tej poti. Namenjen je vsem organizacijam v živilski verigi in sicer od primarne pridelave (kmetijska proizvodnja), predelave živil, skladiščenja, distribucije, proizvodnja krme in tudi proizvajalcem čistil, strojne opreme, embalažnih materialov, torej vseh materialov in predmetov, ki prihajajo v stik z živili.

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Za vpis v program ni potrebno izpolniti nobenih pogojev.

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

/

Javna veljavnost programa

Ne, program ni javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Dopolnilno izobraževanje

Vsebinsko področje izobraževanja

Naravoslovne, matematika in statistika
Okoljske znanosti

Oseba za stike

Jernej Balantič
01 560 716
jernej.balantic@siq.si

Naziv ustanove

Kraj izvajanja programa

SIQ Ljubljana, Mašera-Spasićeva ulica 10, 1000 Ljubljana

Trajanje programa

3 dni (09:00 - 18:00)

Termin izvedbe programa

Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.

Cena drugo

870€ (ne vključuje 22% DDV)

Skip to content