Domov / Rezultati iskanja / E-seminar: Kako v praksi izvajati notranje presoje in izpolnjevati zahteve IFS Food v8

E-seminar: Kako v praksi izvajati notranje presoje in izpolnjevati zahteve IFS Food v8

Vsebina programa

- Kako razumeti in izpolniti zahteve standarda IFS Food - Praksa v oblikovanju in nadzoru delovanja prerekvizitov - higienskih programov - Notranji nadzor sistema vodenja varnosti živil - Posodabljanje študij HACCP – praktični primeri - Predstavitev novosti pri izdaji standarda IFS Food v7

Program je namenjen

  • Podjetniki
  • Strokovnjaki (pedagogi, andragogi, vodilni, vodstveni ...)
  • Zaposleni

Način izvedbe

  • e-izobraževanje

Spletna stran programa

Drugo

IFS – International Featured Standard Food (standard za ocenjevanje dobaviteljev proizvodov trgovskih blagovnih znamk) združuje zahteve sistema HACCP po Codex Alimentariusu, poleg tega pa še pravila dobre higienske prakse, prerekvizitov, notranjega nadzora in varovanja živil. POMEMBNO Za prilagoditev na novo verzijo je na voljo razmeroma kratek čas, saj se presoje po novi verziji standarda lahko izvajajo že od 1. oktobra 2023 dalje, obvezno pa od 1. januarja 2024.

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Za vpis v program ni potrebno izpolniti nobenih pogojev.

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

/

Javna veljavnost programa

Ne, program ni javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Dopolnilno izobraževanje

Vsebinsko področje izobraževanja

Naravoslovne, matematika in statistika
Okoljske znanosti

Oseba za stike

Jernej Balantič
01 5609 716
jernej.balantic@siq.si

Naziv ustanove

Kraj izvajanja programa

SIQ Ljubljana, Mašera-Spasićeva ulica 10, 1000 Ljubljana

Trajanje programa

1 dan (09:00 - 15:00)

Termin izvedbe programa

Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.

Cena drugo

246€ (ne vključuje 22% DDV)

Skip to content