Domov / Rezultati iskanja / Živilsko prehranski tehnik (PTI)

Živilsko prehranski tehnik (PTI)

Vsebina programa

Program je namenjen

  • Vsem odraslim

Način izvedbe

  • Seminar
  • Predavanje
  • Delavnica
  • Organizirano samostojno učenje
  • Vodeno samoizobraževanje
  • Praktično delo

Drugo

Število vpisnih mest je 30

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Poprejšnja izobrazba

Najmanj 3-letna poklicna šola

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

živilsko prehranski tehnik / živilsko prehranska tehnica

Javna veljavnost programa

Da, program je javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Srednje tehniško in drugo strokovno izobraževanje

Vsebinsko področje izobraževanja

Tehnika, proizvodne tehnologije in gradbeništvo
Živilska tehnologija

Oseba za stike

dr. Tina Perko, Gregor Sok
02/320 86 13 02/320 86 40
tina.perko@icp-mb.si

Naziv ustanove

Kraj izvajanja programa

Maribor

Trajanje programa

Letniki: 2

Termin izvedbe programa

Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.

Skip to content