Domov / Rezultati iskanja / Gastronomske in hotelske storitve
Gastronomske in hotelske storitve
Vsebina programa
V prenovljenem programu se skrivata nekdanja programa kuhar in natakar. Cilj prenovljenega programa je zagotoviti odprt in fleksibilen, evropsko primerljiv izobraževalni program srednjega strokovnega izobraževanja. Strokovni naziv po končanem izobraževanju je gastronom-hotelir, v prilogi k spričevalu pa je navedeno, katere strokovne module je imel izobraževalec. Izobraževanje odraslih poteka po prilagojenem predmetniku za redne dijake v organizirani obliki s predavanji in vajami.
Program je namenjen
- Vsi odrasli
Način izvedbe
- Predavanje
- Šolski pouk
- Praktično delo
Drugo
POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM
Poprejšnja izobrazba
Najmanj popolna osemletka / devetletka
Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe
gastronom hotelir/ gastronomka hotelirka
Javna veljavnost programa
Da, program je javnoveljaven
Vrsta izobraževanja
Srednje poklicno izobraževanje
Vsebinsko področje izobraževanja
Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo
Kraj izvajanja programa
Ljubljana
Trajanje programa
Letniki: 1. - 3.
Termin izvedbe programa
Cena drugo
Cena je odvisna od že opravljenih obveznosti.