Domov / Rezultati iskanja / Gastronomske in hotelske storitve

Gastronomske in hotelske storitve

Vsebina programa

Program je namenjen

  • Vsem odraslim

Način izvedbe

  • Organizirano samostojno učenje

Drugo

Število vpisnih mest je 10.

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Poprejšnja izobrazba

Najmanj popolna osemletka / devetletka

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

gastronom hotelir/ gastronomka hotelirka

Javna veljavnost programa

Da, program je javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Srednje poklicno izobraževanje

Vsebinsko področje izobraževanja

Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo

Oseba za stike

Dominika Slanič Fakin
040 887 807
dominika.slanicfakin@scptuj.si

Naziv ustanove

Kraj izvajanja programa

Ptuj

Trajanje programa

Letniki: 3

Termin izvedbe programa

Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.

Skip to content