Domov / Rezultati iskanja / Gastronomija in turizem
Gastronomija in turizem
Vsebina programa
Poleg splošnih ciljev vzgoje in izobraževanja izobraževalni program omogoča da: - usvojijo strokovno teoretična in praktična znanja ter veščine, ki so pomembna za kakovostno izvedbo kompleksnih nalog in reševanje realnih praktičnih problemov v stroki, - usvojijo sposobnosti podjetniškega razmišljanja, kritične presoje, odgovornega in socialnega ravnanja, - spoznajo pomen in usvojijo cilje razvoja osebne organizacijske kulture na delovnem mestu in v življenjskem okolju, - znajo komunicirati skladno s poslovno etiko, bontonom, načeli gostoljubnosti, v slovenskem in najmanj dveh tujih jezikih, - obvladajo temeljno strokovno terminologijo, telefonsko komuniciranje, tehnike pogajanj idr…, - so sposobni sodelovanja v skupini in pri projektnih nalogah (kooperativnost, poštenost), reševati konflikte ter organiziranja in vodenja projektnega in timskega dela, - znajo organizirati in izvajati animacijo za goste ob različnih priložnostih, - poznajo osnovne naravnogeografske značilnosti, družbenozgodovinski in kulturni razvoj v Sloveniji in v svetu, - poznajo slovensko naravno in kulturno dediščino in jo znajo tržiti v okviru gostinskih in turističnih storitev.
Program je namenjen
- Vsem odraslim
Način izvedbe
- Predavanje
- e-izobraževanje
- Organizirano samostojno učenje
POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM
Poprejšnja izobrazba
Najmanj popolna osemletka / devetletka
Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe
gastronomsko-turistični tehnik / gastronomsko-turistična tehnica
Javna veljavnost programa
Da, program je javnoveljaven
Vrsta izobraževanja
Srednje tehniško in drugo strokovno izobraževanje
Vsebinsko področje izobraževanja
Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo
Kraj izvajanja programa
Radovljica
Trajanje programa
/
Termin izvedbe programa
Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.