Domov / Rezultati iskanja / Usposabljanje za pomočnika kuharja
Usposabljanje za pomočnika kuharja
Vsebina programa
Modul 1: Osnove v gostinstvu Modul 2: Kuharstvo - Čiščenje živil - Priprava živil za hladne začetne jedi - Priprava živil za tople začetne jedi - Priprava juh, jušnih zakuh, vložkov, enolončnic - Priprava prilog - Priprava solat - Pomivanje servirne in kuhalne posode (ravnanje s strojem, varstvo pri delu) - Priprava hitre hrane - Higiena in urejenost kuhinje (primerna uporaba čistilnih sredstev) - Varstvo pri delu
Program je namenjen
- Vsem odraslim
Način izvedbe
- Tečaj
- Praktično delo
POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM
Poprejšnja izobrazba
Delovne izkušnje
Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe
/
Javna veljavnost programa
Ne, program ni javnoveljaven
Vrsta izobraževanja
Dopolnilno izobraževanje
Vsebinsko področje izobraževanja
Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo
Oseba za stike
Ana Patricija Košir, Helena Škafar
03/ 757 18 20, 03 757 18 17
sic.izobrazevanje@guest.arnes.si
Naziv ustanove
Kraj izvajanja programa
Slovenske Konjice, Zreče
Trajanje programa
Ure: 80
Termin izvedbe programa
Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.