Domov / Rezultati iskanja / Izdelovalec kruha, potic, peciva in testenin na tradicionalnem način
Izdelovalec kruha, potic, peciva in testenin na tradicionalnem način
Vsebina programa
Vsebina tečaja je usklajena s katalogom strokovnih znanj in spretnosti za pridobitev Nacionalne poklicne kvalifikacije. Vsebinski sklopi: testenine, drobno pecivo, pekovsko kvašeno pecivo, kruh, potice.
Program je namenjen
- Vsem odraslim
- Brezposelnim
- Zaposlenim
Način izvedbe
- Tečaj
- Delavnica
POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM
Poprejšnja izobrazba
Najmanj popolna osemletka / devetletka
Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe
/
Javna veljavnost programa
Ne, program ni javnoveljaven
Vrsta izobraževanja
Certifikatni sistem nacionalnih poklicnih kvalifikacij (NPK)
Vsebinsko področje izobraževanja
Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Gostinstvo in turizem, šport, osebne storitve, drugo
Kraj izvajanja programa
Slovenske Konjice, Zreče
Trajanje programa
Ure:
Termin izvedbe programa
Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.