Domov / Rezultati iskanja / Gastronomija in turizem
Gastronomija in turizem
Vsebina programa
Število vpisnih mest je 65. Znanja, nujno potrebna za opravljanje poklica, ki jih pridobite med izobraževanjem, so obvladanje osnovnih receptorskih spretnosti, kot so sprejem in razpored gostov, potrjevanje rezervacij, prijava in odjava gostov, informiranje in pridobivanje informacij, poznavanje tujega denarja, menjava in obračun storitev in delo z računalnikom. Gastronomsko-turistični tehnik obvlada osnove organizacijske in administrativne tehnične spretnosti, kot so knjiženje in registracija poslovnih dogodkov, načrtovanje in organizacija dela, sestavljanje poslovnih dopisov v domačem in tujem jeziku, uporaba računalnika, izpolnjevanje poročil in tabel, izdelava grafikonov, poslovanje z denarjem in vrednostnimi papirji ter predmeti, vodenje skupin in poznavanje okolja.
Program je namenjen
- Vsem odraslim
- Starejšim
- Brezposelnim
- Podjetnikom
- Staršem
- Zaposlenim
- Študentom
Način izvedbe
- Predavanje
- e-izobraževanje
- Študij na daljavo
- Šolski pouk
- Organizirano samostojno učenje
Drugo
POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM
Poprejšnja izobrazba
Najmanj popolna osemletka / devetletka
Drugi potrebni pogoji
Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe
gastronomsko-turistični tehnik / gastronomsko-turistična tehnica
Javna veljavnost programa
Da, program je javnoveljaven
Vrsta izobraževanja
Srednje tehniško in drugo strokovno izobraževanje
Vsebinsko področje izobraževanja
Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo
Oseba za stike
Damjana Osterc
01 583 92 74, 01 583 92 70
damjana.osterc@cdi-univerzum.si
Naziv ustanove
Kraj izvajanja programa
Ljubljana
Trajanje programa
Štiri leta ali manj.
Termin izvedbe programa
Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.