Domov / Rezultati iskanja / Jedi na žlico

Jedi na žlico

Vsebina programa

Jedi na žlico lahko pripravljamo v vseh letnih časih, še posebno pa so dobrodošle pozimi, saj nas prijetno pregrejejo, poleg tega pa so tudi zelo hranljive in nasitne. Priprava je precej preprosta in ponuja veliko možnosti prilagajanja najrazličnejšim okusom. Na tečaju se boste naučili skuhati različne enolončnice, močne juhe, skuhali boste pohorski lonec, segedin golaž, bujto repo, chili con carne, pašto fižol, vipavsko joto in še kaj.

Program je namenjen

  • Vsem odraslim

Način izvedbe

  • Tečaj

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Za vpis v program ni potrebno izpolniti nobenih pogojev.

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

/

Javna veljavnost programa

Ne, program ni javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Dopolnilno izobraževanje

Vsebinsko področje izobraževanja

Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo

Oseba za stike

Peter Ribič
04 277 21 20, 041 499 934
tecaji@bc-naklo.si

Naziv ustanove

Kraj izvajanja programa

Strahinj 99, 4202 Naklo

Trajanje programa

1 dan (5 pedag. ur)

Termin izvedbe programa

Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.

Skip to content