Domov / Rezultati iskanja / Sveže sladice
Sveže sladice
Vsebina programa
Na tečaju se boste naučili izdelovati različne sveže sladice, katerih glavna značilnost je, da je njihov rok trajanja le nekaj dni in jih je tako najbolje ponuditi čim prej. Seznanili se boste s postopkom izdelave testa, mas na jajčni osnovi ter različnih nadevov, prevlek, prelivov in glazur. Izdelovali boste princes krofe, kremne rezine, zagrebške rezine, indijančke, cip cakes ipd.
Program je namenjen
- Vsem odraslim
Način izvedbe
- Tečaj
POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM
Za vpis v program ni potrebno izpolniti nobenih pogojev.
Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe
/
Javna veljavnost programa
Ne, program ni javnoveljaven
Vrsta izobraževanja
Dopolnilno izobraževanje
Vsebinsko področje izobraževanja
Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo
Kraj izvajanja programa
Strahinj 99, 4202 Naklo
Trajanje programa
1 dan (5 pedag. ur)
Termin izvedbe programa
Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.