Domov / Rezultati iskanja / Izdelovanje pic
Izdelovanje pic
Vsebina programa
Pica je gotovo ena najbolj priljubljenih jedi, ki se je nikoli ne naveličamo. Zakaj je ne bi spekli tudi doma? Na tečaju boste izvedeli nekaj o zgodovini pice. Seznanili se boste s sestavinami za pripravo pice in od poklicnega picopeka izvedeli drobne nepogrešljive nasvete za pripravo testa. Izdelali boste različne vrste testa za pico (testo iz pšenične bele moke, testo iz pšenične polnozrnate moke in brezglutensko testo), pripravili paradižnikovo omako in obložili pice z različnimi dodatki. Pripravili boste tudi prelive kot so tatarska omaka, hren s kislo smetano, tržaško omako in cigansko omako. Da bo pica še bolj okusna, jo boste obogatili še s primernimi začimbami, ki dajo tudi posebno aromo.
Program je namenjen
- Vsem odraslim
Način izvedbe
- Tečaj
POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM
Za vpis v program ni potrebno izpolniti nobenih pogojev.
Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe
/
Javna veljavnost programa
Ne, program ni javnoveljaven
Vrsta izobraževanja
Dopolnilno izobraževanje
Vsebinsko področje izobraževanja
Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo
Kraj izvajanja programa
Strahinj 99, 4202 Naklo
Trajanje programa
1 dan (5 pedag. ur)
Termin izvedbe programa
Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.