Domov / Rezultati iskanja / Izdelovanje pekovskega peciva

Izdelovanje pekovskega peciva

Vsebina programa

Na tečaju se seznanite z osnovnimi informacijami o pekovskem pecivu in s surovinami za izdelavo le-tega. spoznali boste postopek za pripravo testa, testo boste oblikovali v želeno obliko in izdelali mlince, grisine, žemlje, bombete, štručke, rogljiče, lepinje, ciabato in slanike. Spoznali boste zakaj prihaja do napak izdelkov in kako se jim izogniti. Za razliko od enodnevnega se boste na dvodnevnem tečaju en celoten dan posvetili izdelovanju pletenic. Tečaj je primeren tako za začetnike kot za vse tiste, ki se z izdelovanjem pekovskega peciva že ukvarjate. Tečaj vsebuje tudi določene vsebine iz kataloga strokovnih znanj in spretnosti za pridobitev NPK Izdelovalec kruha, potic, peciva in testenin na tradicionalen način.

Program je namenjen

  • Vsem odraslim

Način izvedbe

  • Tečaj

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Za vpis v program ni potrebno izpolniti nobenih pogojev.

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

/

Javna veljavnost programa

Ne, program ni javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Dopolnilno izobraževanje

Vsebinsko področje izobraževanja

Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo

Oseba za stike

Peter Ribič
04 277 21 20, 041 499 934
tecaji@bc-naklo.si

Naziv ustanove

Kraj izvajanja programa

Strahinj 99, 4202 Naklo

Trajanje programa

1 dan (5 pedag. ur)

Termin izvedbe programa

Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.

Skip to content