Domov / Rezultati iskanja / Drobno trajno pecivo

Drobno trajno pecivo

Vsebina programa

Drobno pecivo spada med trajno pecivo, ki predstavlja raznoliko in pestro vrsto okusnih suhih sladic. Na tečaju se boste naučili izdelovati sladko in slano drobno pecivo, s katerim boste sebe in svoje bližnje lahko razvajali ob kavi ali čaju. Spoznali se boste z izdelovanjem krhkega in linškega testa, penastih in biskvitnih mas, medenega testa, izdelovanjem krekerjev, oblatnih mas in listnatega testa. Na tečaju boste izdelovali tudi razna polnila, nadeve in glazure.

Program je namenjen

  • Vsem odraslim

Način izvedbe

  • Tečaj

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Za vpis v program ni potrebno izpolniti nobenih pogojev.

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

/

Javna veljavnost programa

Ne, program ni javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Dopolnilno izobraževanje

Vsebinsko področje izobraževanja

Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo

Oseba za stike

Peter Ribič
04 277 21 20, 041 499 934
tecaji@bc-naklo.si

Naziv ustanove

Kraj izvajanja programa

Strahinj 99, 4202 Naklo

Trajanje programa

1 dan (5 pedag. ur)

Termin izvedbe programa

Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.

Skip to content