Domov / Rezultati iskanja / Biskvitno pecivo

Biskvitno pecivo

Vsebina programa

Biskvitne mase so polizdelki, podlage za pripravo svežega peciva. Zanje je značilna nežna luknjičavost, krhkost in penasta struktura. Na tečaju boste spoznali sestavine za biskvit in se naučili izdelovati lahke, srednje težke in težke biskvitne mase ter biskvitne mase brez moke. Izdelovali boste torte, rezine, rulade, minjone in deserte, ki jih boste polnili z različnimi nadevi in kremami. Naučili se boste pravilno speči biskvitno maso in jo oskrbeti po peki ter na koncu dekorirati izdelke.

Program je namenjen

  • Vsem odraslim

Način izvedbe

  • Tečaj

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Za vpis v program ni potrebno izpolniti nobenih pogojev.

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

/

Javna veljavnost programa

Ne, program ni javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Dopolnilno izobraževanje

Vsebinsko področje izobraževanja

Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo

Oseba za stike

Peter Ribič
04 277 21 20, 041 499 934
tecaji@bc-naklo.si

Naziv ustanove

Kraj izvajanja programa

Strahinj 99, 4202 Naklo

Trajanje programa

1 dan (5 pedag. ur)

Termin izvedbe programa

Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.

Skip to content