Domov / Rezultati iskanja / Živilsko prehranski tehnik
Živilsko prehranski tehnik
Vsebina programa
Živilstvo je zelo široko področje predelave živil rastlinskega in živalskega izvora (npr. predelava mleka, mesa, sadja, zelenjave, pekarstvo itn.). Za vse panoge je pomembno dobro poznavanje surovin, higiene, mikrobiologije, pakiranja in skladiščenja izdelkov, logistike itn. Živilsko prehranski tehnik se lahko zaposli v živilskih trgovinah, restavracijah, prehranskih obratih, gostinskih obratih, pekarnah ...
Program je namenjen
- Vsem odraslim
Način izvedbe
- e-izobraževanje
- Šolski pouk
- Praktično delo
Drugo
POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM
Poprejšnja izobrazba
Najmanj popolna osemletka / devetletka
Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe
živilsko prehranski tehnik / živilsko prehranska tehnica
Javna veljavnost programa
Da, program je javnoveljaven
Vrsta izobraževanja
Srednje tehniško in drugo strokovno izobraževanje
Vsebinsko področje izobraževanja
Tehnika, proizvodne tehnologije in gradbeništvo
Živilska tehnologija
Kraj izvajanja programa
Naklo
Trajanje programa
Letniki: 4
Termin izvedbe programa
Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.