Domov / Rezultati iskanja / Živilsko prehranski tehnik

Živilsko prehranski tehnik

Vsebina programa

Živilstvo je zelo široko področje predelave živil rastlinskega in živalskega izvora (npr. predelava mleka, mesa, sadja, zelenjave, pekarstvo itn.). Za vse panoge je pomembno dobro poznavanje surovin, higiene, mikrobiologije, pakiranja in skladiščenja izdelkov, logistike itn. Živilsko prehranski tehnik se lahko zaposli v živilskih trgovinah, restavracijah, prehranskih obratih, gostinskih obratih, pekarnah ...

Program je namenjen

  • Vsem odraslim

Način izvedbe

  • e-izobraževanje
  • Šolski pouk
  • Praktično delo

Drugo

Število vpisnih mest je 25.

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Poprejšnja izobrazba

Najmanj popolna osemletka / devetletka

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

živilsko prehranski tehnik / živilsko prehranska tehnica

Javna veljavnost programa

Da, program je javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Srednje tehniško in drugo strokovno izobraževanje

Vsebinsko področje izobraževanja

Tehnika, proizvodne tehnologije in gradbeništvo
Živilska tehnologija

Oseba za stike

Nada Zupanc
04/277 21 20, 041 499 934
nada.zupanc@bc-naklo.si

Naziv ustanove

Kraj izvajanja programa

Naklo

Trajanje programa

Letniki: 4

Termin izvedbe programa

Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.

Skip to content