Domov / Rezultati iskanja / Sistem HACCP in zagotavljanje varne hrane

Sistem HACCP in zagotavljanje varne hrane

Vsebina programa

https://www.bic-lj.si/brezplacna-usposabljanja

Program je namenjen

  • Vsem odraslim
  • Starejšim
  • Brezposelnim
  • Zaposlenim
  • Priseljencem

Način izvedbe

  • Tečaj

Drugo

Projekt KOMPETENCE 2023-2029-OSR je namenjen izvajanju izobraževalnih programov za odrasle, v sklopu katerega organiziramo brezplačna izobraževanja in usposabljanja za zaposlene in brezposelne. Namen projekta je povečati vključenost odraslih v vseživljenjsko učenje ter izboljšati kompetence, ki jih odrasli potrebujejo zaradi potreb na trgu dela, večje zaposljivosti ter osebnega razvoja in delovanja v sodobni družbi. Projekt je financiran s strani Evropskega socialnega sklada in Ministrstva za vzgojo in izobraževanje.

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Poprejšnja izobrazba

/

Starost

Starejši od 55 let.

Drugi potrebni pogoji

CILJNA SKUPINA: vsi odrasli, zaposleni ali brezposelni, prednost pa imajo: - odrasli, ki imajo končano največ srednješolsko izobraževanje, - aktivni, ki so stari 55 let ali več, - tujci, - zaprte osebe v zavodih za prestajanje kazni zapora.

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

/

Javna veljavnost programa

Ne, program ni javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Dopolnilno izobraževanje

Vsebinsko področje izobraževanja

Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo

Oseba za stike

Helena Črešnik, Nataša Rakar
01 28 07 621, 01 28 07 601
brezplacnitecaji@bic-lj.si

Naziv ustanove

Kraj izvajanja programa

Ljubljana

Trajanje programa

Ure: 30 ur

Termin izvedbe programa

Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.

Skip to content