Domov / Rezultati iskanja / Sistem HACCP in zagotavljanje varne hrane
Sistem HACCP in zagotavljanje varne hrane
Vsebina programa
https://www.bic-lj.si/brezplacna-usposabljanja
Program je namenjen
- Vsem odraslim
- Starejšim
- Brezposelnim
- Zaposlenim
- Priseljencem
Način izvedbe
- Tečaj
Drugo
POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM
Poprejšnja izobrazba
Starost
Drugi potrebni pogoji
Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe
/
Javna veljavnost programa
Ne, program ni javnoveljaven
Vrsta izobraževanja
Dopolnilno izobraževanje
Vsebinsko področje izobraževanja
Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo
Oseba za stike
Helena Črešnik, Nataša Rakar
01 28 07 621, 01 28 07 601
brezplacnitecaji@bic-lj.si
Naziv ustanove
Kraj izvajanja programa
Ljubljana
Trajanje programa
Ure: 30 ur
Termin izvedbe programa
Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.