Domov / Rezultati iskanja / Gastronomija (PTI)

Gastronomija (PTI)

Vsebina programa

Program je namenjen

  • Vsem odraslim
  • Starejšim
  • Brezposelnim
  • Podjetnikom
  • Zaposlenim
  • Priseljencem

Način izvedbe

  • Predavanje
  • Praktično delo

Drugo

Število vpisnih mest je 3.

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Poprejšnja izobrazba

srednja poklicna izobrazba kuhar

Drugi potrebni pogoji

V izobraževalni program se lahko vpiše, kdor je uspešno končal srednje poklicno izobraževanje in si pridobil enega od nazivov: – gastronom hotelir, kuhar, natakar, kuhar-natakar, oskrbnik, kmetovalka-gospodinja, pek, slaščičar, slaščičar-konditor ali – enakovredno izobrazbo po prejšnjih predpisih.

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

gastronomski tehnik / gastronomska tehnica

Javna veljavnost programa

Da, program je javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Srednje tehniško in drugo strokovno izobraževanje

Vsebinsko področje izobraževanja

Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo

Oseba za stike

Martina Podlesnik
07/348 2109
martina.podlesnik@ciktrebnje.si

Naziv ustanove

Kraj izvajanja programa

Trebnje

Trajanje programa

Letniki: 2

Termin izvedbe programa

Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.

Skip to content