Domov / Rezultati iskanja / Dietni kuhar/dietna kuharica
Dietni kuhar/dietna kuharica
Vsebina programa
Program je namenjen
- Vsem odraslim
- Starejšim
- Brezposelnim
- Podjetnikom
- Zaposlenim
- Priseljencem
Način izvedbe
- Predavanje
- Praktično delo
POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM
Poprejšnja izobrazba
najmanj srednja poklicna izobrazba s področja gostinstva ali najmanj srednja poklicna izobrazba živilske smeri
Delovne izkušnje
najmanj srednja poklicna izobrazba s področja gostinstva in vsaj tri leta delovnih izkušenj na področju priprave dietne prehrane ali najmanj srednja poklicna izobrazba živilske smeri in vsaj pet let delovnih izkušenj na področju priprave dietne prehr
Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe
/
Javna veljavnost programa
Ne, program ni javnoveljaven
Vrsta izobraževanja
Certifikatni sistem nacionalnih poklicnih kvalifikacij (NPK)
Vsebinsko področje izobraževanja
Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo
Kraj izvajanja programa
Trebnje
Trajanje programa
Ure: 70
Termin izvedbe programa
Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.