Domov / Rezultati iskanja / Dietni kuhar/dietna kuharica

Dietni kuhar/dietna kuharica

Vsebina programa

Program je namenjen

  • Vsem odraslim
  • Starejšim
  • Brezposelnim
  • Podjetnikom
  • Zaposlenim
  • Priseljencem

Način izvedbe

  • Predavanje
  • Praktično delo

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Poprejšnja izobrazba

najmanj srednja poklicna izobrazba s področja gostinstva ali najmanj srednja poklicna izobrazba živilske smeri

Delovne izkušnje

najmanj srednja poklicna izobrazba s področja gostinstva in vsaj tri leta delovnih izkušenj na področju priprave dietne prehrane ali najmanj srednja poklicna izobrazba živilske smeri in vsaj pet let delovnih izkušenj na področju priprave dietne prehr

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

/

Javna veljavnost programa

Ne, program ni javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Certifikatni sistem nacionalnih poklicnih kvalifikacij (NPK)

Vsebinsko področje izobraževanja

Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo

Oseba za stike

Martina Podlesnik
07/348 2109
martina.podlesnik@ciktrebnje.si

Naziv ustanove

Kraj izvajanja programa

Trebnje

Trajanje programa

Ure: 70

Termin izvedbe programa

Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.

Skip to content