Domov / Rezultati iskanja / Italijanska kuhinja

Italijanska kuhinja

Vsebina programa

Hrana in življenja sta lepša, če jih živimo po Italjansko. Oljčno olje, bazilika, testenine, rdeče vino, balzamični kis, jedi izžarevajo, svežino, domišljenosti. Sestavine za njih ni težko dobiti, jedi pa so tudi zelo hitro gotove. Pridružite se tečaju, kjer se boste naučili izdelovati različne italijanske predjedi, pašto, pico, focacco, rižoto, ribe, sladice in druge jedi.

Program je namenjen

  • Vsem odraslim

Način izvedbe

  • Tečaj

POTREBNI POGOJI ZA VPIS V PROGRAM

Za vpis v program ni potrebno izpolniti nobenih pogojev.

Naziv pridobljene poklicne/strokovne izobrazbe

/

Javna veljavnost programa

Ne, program ni javnoveljaven

Vrsta izobraževanja

Dopolnilno izobraževanje

Vsebinsko področje izobraževanja

Transport, varnost, gostinstvo in turizem, osebne storitve
Hotelirstvo in gostinstvo

Oseba za stike

Peter Ribič
04 277 21 20, 041 499 934
tecaji@bc-naklo.si

Naziv ustanove

Kraj izvajanja programa

Strahinj 99, 4202 Naklo

Trajanje programa

1 dan (5 pedag. ur)

Termin izvedbe programa

Za dodatne informacije o izvedbi izobraževalnega programa se obrnite na izvajalca izobraževanja.

Skip to content